Rondleiding

Uw kind is meer dan welkom op onze school! Passend binnen onze mogelijkheden zijn wij  een school voor alle kinderen in en buiten de wijk Ginneken te Breda. Wij hanteren geen wachtlijst!
 
Een persoonlijke en zinvolle benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontvangen u (en uw kind) graag op ons sfeervolle hoofdgebouw aan de van Gaverenlaan. In een persoonlijk gesprek zullen wij uitgebreid uitleg geven over de visie en missie van onze school en ons didactisch en pedagogisch handelen.
Ook zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven door onze beide gebouwen. Hierdoor kunt u direct ervaren hoe ons pedagogisch en didactische handelen tot uiting komt in de praktijk.

Wij hopen u een duidelijk beeld te scheppen over onze school, zodat u een weloverwogen schoolkeuze kunt gaan maken. Voor meer informatie kunt u uiteraard onze website raadplegen of bellen (076-5640755).

Onze groepen 1-2 zijn op woensdag vrij. Wilt u een zo volledig mogelijke kennismaking? Dan is een kennismaking op woensdag niet aan te bevelen. Middels onderstaand formulier kunt u direct een rondleiding aanvragen.

Aanvragen rondleiding

Cookie instellingen