Sint Maarten

Gezien de huidige maatregelen kan de Sint Maarten-viering (lampionnenoptocht en kerkbezoek) vrijdag 12 november helaas niet doorgaan. De activiteiten in de klas en de actie voor de Voedselbank in Breda gaan echter gewoon door.
 
De gedachte achter Sint Maarten is het delen met elkaar. Dat deed Sint Martinus door de helft van zijn mantel weg te geven aan een bedelaar, die bibberde van de kou. Om deze gedachte te ondersteunen is er ook dit jaar een inzamelactie voor de Voedselbank in Breda. Sinds de COVID-19-periode zijn steeds meer mensen afhankelijk van de ondersteuning van de Voedselbank. Meer informatie over de voedselbank Breda kunt u vinden via www.voedselbankbreda.nl
 
Vanaf maandag 8 november is er gelegenheid om artikelen voor de Voedselbank te doneren op school. De Voedselbank heeft een ‘boodschappenlijst’ samengesteld waarop duidelijk is omschreven met welke producten een volwaardig pakket kan worden samengesteld:
(aardappel)puree, pasta, rijst, saus en soepen, Brinta/havermout, thee, koffie, zoet beleg, pindakaas, ontbijtkoek, babyvoeding standaard (1 en 2), luiers (maat 3,4, 5).
De verpakkingen mogen niet aangebroken en niet over de houdbaarheidsdatum zijn.
Wij hopen dat er veel wordt ingezameld voor De Voedselbank.
Cookie instellingen