Onze school » Praktisch » Alle nieuwsbrieven » info's 2010-2011

info's 2010-2011

Info 25

TER NAGEDACHTENIS
Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud collega.
Juffrouw Riet Beljaars
Juffrouw Riet was en is een begrip voor de jeugd van vroeger in het Ginneken
Het onderwijs in het Ginneken, de Laurentiuschool, heeft heel veel aan haar te danken.
Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar zus Anny en de naaste familieleden.
Riet bedankt en rust zacht.

lees verder »

naar boven »

Info 24

HIEP HIEP HOERA
Dinsdag 22 maart is meneer Peter jarig. Woensdag 23 maart viert juffrouw Marja haar verjaardag. Wij wensen beiden een hele fijne dag toe.

KLASSEFILM GROEPEN 3
Maandag 21 maart gaan de groepen 3 naar Pathé bioscoop. Ouders verzorgen het vervoer van de kinderen. De film duur tot 12 uur, de kinderen gaan tussen de middag niet naar huis maar zullen in de klas gezellig met elkaar eten. De leerlingen moeten deze dag dus allemaal een lunchpakketje meenemen.

lees verder »

naar boven »

Info 23

HIEP HIEP HOERA
Maandag 14 maart is juffrouw Karin van Achterberg jarig en op woensdag 16 maart is het de verjaardag van juffrouw Attie. Wij wensen beiden een hele fijne dag toe.

BRAKKENSLIERT-k’ebber un nuske vor
Ook dit jaar doen we weer mee aan de Brakkensliert en net als voorgaande jaren hebben de kinderen hard gewerkt. Op de woensdagavonden is er door ouders en collega’s ook hard gewerkt, waarvoor onze hartelijke dank.
Het zou erg fijn zijn als er héél véél ouders en kinderen langs de route staan om de deel-nemers aan te moedigen.

lees verder »

naar boven »

Info 22

GEBOREN
Op vrijdag 18 februari zijn juffrouw Marijntje en haar man de trotse ouders geworden van Hanne Sientje. Wij wensen hun en natuurlijk ook haar twee grote zussen een gelukkige toekomst.

lees verder »

naar boven »

Info 21

HIEP HIEP HOERA

Vandaag zijn juffrouw Lois en juffrouw Stans jarig. Donderdag 17 februari viert meneer Ruud zijn verjaardag. Wij wensen ze alle drie een hele fijne dag toe.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR……………….

lees verder »

naar boven »

Info 20

HIEP HIEP HOERA
Zaterdag 12 februari is meneer Mart jarig. Wij wensen hem een hele fijne verjaardag toe.

ADRESLIJSTEN GROEPEN 1/2
Zoals begin van het schooljaar al in de Info vermeld heeft gestaan zullen wij nog twee-maal de groepslijsten met adres en telefoonnummer verstrekken voor de groepen 1/2. In het kader van de Wet op Privacy mogen we dat niet zomaar doen.

lees verder »

naar boven »

Info 19

SCHOOLBIBLIOTHEEK
Wij hebben voor een basisschool een grote bibliotheek en daar zijn we trots op.
Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat de leerlingen uit de groepen 4 t/m 8 op donderdagochtend naar de schoolbibliotheek kunnen gaan. Zij verzorgen niet alleen de uitleen maar ook de aanschaf en invoer van nieuwe boeken. Zonder hun geweldige inzet zou het allemaal een stuk minder zijn dus wij zijn hen zeer dankbaar.

lees verder »

naar boven »

Info 18

HIEP HIEP HOERA

Vandaag is juffrouw Sandra Willemstein jarig. Wij feliciteren haar van harte. Vrijdag is juffrouw Babette jarig, wij wensen haar alvast een hele fijne dag toe.

INFORMATIEAVOND 16 MAART

Wilt u naar de informatieavond op 16 maart komen? Lever dan snel het strookje in dat vorige week bij de informatie zat over de resultaten van de enquête!

lees verder »

naar boven »

Info 01

HIEP HIEP HOERA
Vandaag is juffrouw Lieke Schaerlaeckens jarig en op zondag 12 september meneer Bas. Wij wensen beiden een hele fijne verjaardag toe.

OPVANGADRES
Bij de info ontvangt u een formulier waarop u in kunt vullen met wie wij contact op kunnen nemen in het geval dat nodig zou zijn. Wij verzoeken u dit formulier in te leveren bij de leerkracht van uw kind.

lees verder »

naar boven »