Onze school » Praktisch » Alle nieuwsbrieven

Alle nieuwsbrieven

Info 38

GROEPSINDELING VOLGEND SCHOOLJAAR

Zoals beloofd onderstaand de groepsindeling voor het komende jaar. Daarnaast krijgen de leerlingen van de nieuwe groepen 5 een lijst mee met de leerlingen die bij elkaar in de nieuwe groep komen met daarbij een begeleidend schrijven.
In het overzicht kunt u gelijk zien bij welke leerkracht uw kind ingedeeld is.
Uiteraard hopen wij dat iedereen tevreden zal zijn met de nieuwe samenstelling en de leerkracht waarbij hij of zij is geplaatst maar ook wij realiseren ons dat er niet altijd vol-daan kan worden aan uitgesproken voorkeuren. Daarom wil ik nogmaals onderstrepen dat er met de grootst mogelijke zorg is gewerkt aan de nieuwe samenstellingen. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorop gestelde criteria. We werken op onze school met allemaal zeer enthousiaste en professionele leerkrachten en onderwijsondersteuners. Een club waarop ik en naar ik hoop ook u, trots kunt zijn. Daarom ben ik ervan overtuigd dat we ook het komende schooljaar er een goed en mooi jaar van kunnen maken.
In het overzicht ziet u wellicht dat meneer Jan niet is ingedeeld bij één van de groepen. Om gezondheidsredenen is in overleg met hem besloten dat hij niet meer voor de klas zal terugkeren.

WIE GAAT NAAR WIE?

Groep 3.1 juf Marjolein wordt: groep 4.3 juf Ivonne en juf Suzanne
Groep 3.2 juf Babette wordt: groep 4.4 juf Jolanda
Groep 3.3 juf Mandy wordt: groep 4.1 juf Lian
Groep 3.4 juf Attie/juf Cacilda wordt: groep 4.2 juf Sabine/juf Elisa
Groep 3.5 juf Elisa/juf Arian/
juf Saskia wordt: groep 4.5 juf Susan/juf Carla

Groep 5.1 juf Karen wordt: groep 6.4 juf Els/juf Sandra W.
Groep 5.2 juf Thérèse/juf Marijntje wordt: groep 6.2 juf Minke
Groep 5.3 juf Laura/juf Françoise wordt: groep 6.3 juf Petra
Groep 5.4 juf Barbara wordt: groep 6.1 juf Marieke/juf Claudia

Groep 6.1 meneer Jan/juf Marieke wordt: groep 7.3 juf Hanneke/juf Anne Marie
Groep 6.2 meneer Bas wordt: groep 7.4 meneer Bas
Groep 6.3 juf Petra wordt: groep 7.2 juf Magda/juf Sabrina
Groep 6.4 juf Els/juf Minke wordt: groep 7.1 meneer Bert

Groep 7.1 meneer Bert wordt: groep 8.3 juf Lois/juf Ilona
Groep 7.2 juf Magda/juf Sabrina wordt: groep 8.4 meneer Mart
Groep 7.3 juf Hanneke/juf Anne Marie wordt: groep 8.2 meneer Wouter
Groep 7.4 meneer Mart wordt: groep 8.1 juf Marian/juf Ilse

GEVONDEN VOORWERPEN

Verzoek om een blik te werpen op de gevonden voorwerpen ook op de dependances. Alle voorwerpen volgende week woensdag niet zijn opgehaald gaan naar het goede doel.

EN WÉÉR SPORTIEF SUCCES VOOR DE LAURENTIUSSCHOOL!

Het kan haast niet anders, of het afgelopen schooljaar moet het meest succesvolle in de Laurentius-sporthistorie zijn.
Je zou denken, dat na 3 voetbalbekers, 1 hockeybeker en 1 atletiekbeker de koek onder-hand wel op zou zijn, maar niets is minder waar:
Op zaterdag 16 juni wonnen onze Laurentius-atleten in totaal maar liefst 13 medailles!
Derde prijzen waren er voor Niels van Erk, Nadia Verschoor, Floor Huizinga, Liam Krijgs-man, Ella van Zuijlen en Ties Thuring. De zilveren medailles gingen naar Marit Prinsen, Lieke Overduin, Paco Brejaart, Rosa Mombarg en Jasper van Eijmeren. De besten van hun jaargroep waren Bink Nijenhuis en Marieke Keij.
Aan het eind bleken al onze leerlingen zoveel punten bij elkaar te hebben gehaald, dat de meisjes tweede in het scholenklassement werden en de jongens zelfs eerste!
Zo konden er weer vol trots 3 bekers (2 "gewone" en 1 wisselbeker) mee naar school genomen worden. We feliciteren alle meiden en jongens met hun prijzen, maar we zijn vooral blij met de goede sfeer, waarin onze leerlingen hun beste beentjes voor hebben gezet.
Waarschijnlijk zullen we onze atleten tijdens de playbackshow op de laatste donderdag-middag even in het zonnetje zetten.

MUSICAL EN AFSCHEIDSAVOND VAN DE GROEPEN 8

Zoals gebruikelijk wordt ook dit jaar weer een musical opgevoerd voor de ouders/familie van de kinderen van groep 8.
Ook dit jaar is de voorstelling in de zaal van de Viandenlaan.
Wij maken u er op attent dat de eerste voorstelling plaats zal vinden op maandagavond 25 juni voor oma/opa, tante/oom en verdere familie. De avondvoorstelling is niet voor leerlingen zij hebben overdag de musical kunnen zien. De musical begint om 19.30 uur.
De tweede voorstelling vindt plaats op dinsdagavond 26 juni. Op deze avond zijn alléén de ouders van de kinderen en het team uitgenodigd. Zij hebben inmiddels een persoon-lijke uitnodiging ontvangen. Hierna volgt namelijk de afscheidsavond voor alle kinderen van groep 8.

PLAYBACKFESTIVAL

Voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 7 wordt op donderdagmiddag 28 juni op het schoolplein op het grote podium het jaarlijkse playbackfestival georganiseerd. Zij zullen voor elkaar gaan optreden en natuurlijk mogen daar ook ouders bij aanwezig zijn. Het is buiten dus als het slecht weer zou zijn (hetgeen wij uiteraard niet verwachten) wordt het afgelast. Voorafgaand aan het festival zal het ingezamelde bedrag van de sponsor-loop in de vorm van een cheque overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van de Leprastichting.

KLEUTERBOUW

Omdat de kinderen uit de kleuterbouw altijd veel mee naar huis krijgen het verzoek om een plastic tasje mee te geven.

naar boven »